Naam

Martine de Jong

BIG-nr

39912990304

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Martine de Jong

Ik ben Martine de Jong, ik ben geboren en getogen in Anna Paulowna. Sinds mijn afstuderen in 2010 ben ik werkzaam in de praktijk voor 4 dagen. In 2011 ben ik de opleiding tot Manueel therapeut gestart en deze heb ik in 2014 met succes afgerond.

Manuele therapie is met name een verdieping van het vak fysiotherapie, het is evidence based behandelen dus op basis van aantoonbaar bewijs.

Voor rug- en nekklachten weten de meeste mensen ons al te vinden, maar ook voor schouder-, heup- en enkelklachten is manuele therapie goed inzetbaar.

Naast de manuele therapie geef ik ook rugtriatlon voor mensen met chronische rugklachten en medische trainingstherapie om door middel van oefeningen de klachten gereduceerd te houden danwel te voorkomen.

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Josefien van der Zon

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Mike Ligthart

In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures.

Carla van den Berg

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.