Nieuws

We houden u graag op de hoogte over het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen onze praktijk. 

Maart 2024

Vacature

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een interieurverzorg(st)er. Voor 6 uur in de week, verdeeld over 3 dagen. Werktijden zijn in overleg.

Lijkt het je wat om in onze praktijk te komen werken? Bel 0223-532727 of stuur een mail naar groustrafysiotherapie@quicknet.nl.

Januari 2024

Handtherapie

In 2023 heeft onze collega Astrid van de Veen haar diploma voor handtherapie gehaald. Zij is aangesloten bij het Netwerk hand/pols  van Beweegzorg Noordwest. Wij zijn blij dat deze specialisatie weer binnen onze praktijk aanwezig is.

Echografie

In het derde kwartaal van 2023 is Groustra Fysiotherapie overgegaan tot de aanschaf van een nieuw echosysteem. Dit betreft een Canon CUS Xario 200G. Toepasbaar musculoskeletaal en intern. Voorzien van kleurendoppler (waarmee bloedvaten zichtbaar worden). Dit hypermoderne systeem is voorzien van een unieke koppeling om  opgeslagen beelden en rechtstreekse (live) onderzoeken te delen met andere zorgverleners/verwijzers. Gerald Groustra en Astrid van de Veen verzorgen het musculoskeletale onderzoek. Martine Dekker gebruikt het interne echosysteem voor blaasonderzoek bij bekkenklachten.

Overdracht van het nieuwe echo systeem, met op de foto van links naar rechts: Gerald Groustra, Astrid van de Veen (beide Groustra Fysiotherapie) en Henry van Panhuis (Fyzzio).