Linda Klungel

Mijn naam is Linda Klungel en ik ben geboren en getogen in Middenmeer.
Ik ben in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam en sinds 2019 aan het werk bij Groustra fysiotherapie en werk hier met veel plezier 5 dagen in de week. Ik ben werkzaam in Anna Paulowna en Winkel.
Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.
Na mijn studie ben ik begonnen met waarnemen in een praktijk in Zwaag en bij Woon-zorggroep Samen. In 2019 heb ik een schouder cursus gevolgd waardoor ik patiënten met schouderklachten nu beter kan behandelen. Ook begeleid ik oefengroepen in de praktijk.
In mijn vrije tijd fitness ik, ben ik graag buiten of op stap met vrienden en vriendinnen.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Mike Ligthart

In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures.

Astrid van de Veen

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak? Jij bent als persoon uniek. En dus ook jouw (pijn)klacht. Dat maakt behandelen maatwerk. Samen stippelen we het pad uit op weg naar jouw herstel. Jouw herstel geeft mij energie!

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Emmy Glas

Kijkend naar de hulpvraag pas ik de therapie toe aan het dagelijks functioneren van de patiënt. Tevens vind ik het bieden van een luisterend oor van belang.

Josefien van der Zon

Carla van den Berg