Naam

Desiree Hoog

BIG-nr

29033916904

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Desiree Hoog

Ik ben Desiree Hoog en ik ben geboren en opgegroeid in Ede. Na het behalen van het VWO-B diploma heb ik in Utrecht fysiotherapie gestudeerd en in 1982 ben ik afgestudeerd. Na deze studie was ik bijna 4 jaar wonend en werkzaam als fysiotherapeute in het buitenland. In 1986 ben ik in Anna Paulowna terecht gekomen, waar ik nog steeds met veel plezier in de huidige praktijk werkzaam ben.
Ik woon samen in Nieuwe Niedorp en heb als hobby’s: sporten (2x per week in de sportschool) en mijn grote passie is skiën (wintersport); verder vertoef ik graag in de natuur en houd ik van kokkerellen en reizen.

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en mijn motto is om goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen. Ik doe de COPD-beweeggroep en ben Marsman manueel therapeute (sinds 1992). Ik ben aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord Holland Noord (SNNHN) bij de schouderwerkgroep Den Helder.


Ik werk part-time, verdeeld over 4 dagen in de week. Daarvan werk ik 3 dagen in Anna Paulowna en 1 dag in Winkel.

Astrid van de Veen

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak? Jij bent als persoon uniek. En dus ook jouw (pijn)klacht. Dat maakt behandelen maatwerk. Samen stippelen we het pad uit op weg naar jouw herstel. Jouw herstel geeft mij energie!

Mike Ligthart

In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures.

Carla van den Berg

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Josefien van der Zon

Emmy Glas

Kijkend naar de hulpvraag pas ik de therapie toe aan het dagelijks functioneren van de patiënt. Tevens vind ik het bieden van een luisterend oor van belang.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.