Naam

Mike Ligthart

BIG-nr

69929414104

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Mike Ligthart

Mijn naam is Mike Ligthart. Werkzaam bij Groustra Fysiotherapie als algemeen fysiotherapeut.
 
Naast mijn werk volg ik nog de studie Bewegingswetenschappen. Hiermee wil ik na twee jaar de functie Sportpsycholoog kunnen bijschrijven op mijn cv.
 
In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures. Dit kunnen blessures zijn die een lange revalidatie kennen. Het gehele begeleidingsproces van de eerste intake tot en met terugkeer in de sport spreekt mij erg aan.
 
Ik kijk er erg naar uit om jou in de praktijk verder te helpen met jouw (pijn)klachten.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Josefien van der Zon

Carla van den Berg

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.