Naam

Mike Ligthart

BIG-nr

69929414104

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Mike Ligthart

Mijn naam is Mike Ligthart. Werkzaam bij Groustra Fysiotherapie als algemeen fysiotherapeut.
 
Naast mijn werk volg ik nog de studie Bewegingswetenschappen. Hiermee wil ik na twee jaar de functie Sportpsycholoog kunnen bijschrijven op mijn cv.
 
In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures. Dit kunnen blessures zijn die een lange revalidatie kennen. Het gehele begeleidingsproces van de eerste intake tot en met terugkeer in de sport spreekt mij erg aan.
 
Ik kijk er erg naar uit om jou in de praktijk verder te helpen met jouw (pijn)klachten.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Astrid van de Veen

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak? Jij bent als persoon uniek. En dus ook jouw (pijn)klacht. Dat maakt behandelen maatwerk. Samen stippelen we het pad uit op weg naar jouw herstel. Jouw herstel geeft mij energie!

Josefien van der Zon

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Carla van den Berg

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Emmy Glas

Kijkend naar de hulpvraag pas ik de therapie toe aan het dagelijks functioneren van de patiënt. Tevens vind ik het bieden van een luisterend oor van belang.