Naam

Gerald Groustra

BIG-nr

49033730404

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Gerald Groustra

Ik ben Gerald Groustra, geboren in 1958 en woonachtig in  Winkel.

Het leven op het platte land is voor mij een welkome afwisseling naast mijn beroep en het managen van 2 praktijken.

in 1981 ben ik afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie ‘Jan van Essen’ te Amsterdam. Vanaf mijn afstuderen werk ik in de praktijk in Anna Paulowna, waarvan ik in 1996 eigenaar ben geworden.

In 2019 heb ik de praktijk voor fysiotherapie Meulman te Winkel overgenomen.

Gedurende mijn loopbaan heb ik mij gespecialiseerd in een aantal vakgebieden:

In 1984 ben ik geslaagd aan de opleiding orthopaedic medicine van Dr James Cyriax in Londen.

Vanaf 1988 ben ik gespecialiseerd in orofaciale fysiotherapie, na een studie aan het ACTA te Amsterdam.

In 1993 ben ik na een 5 jarige studie osteopathie afgestudeerd aan de internationale academie voor osteopathie IAO, te Gent, België.

In 2006 heb ik het certificaat voor het beweegprogramma diabetes mellitus type II behaald aan het Nederlands paramedisch instituut NPI.

In 2009 heb ik een cursus echografie van het bewegingsapparaat afgerond middels een bekwaamheidstoets aan het opleidingsinstituut Fysus te Delft.

Bij- en nascholing blijven voor mij erg belangrijk.

Voor mij is het een voorrecht om samen te werken met een team van specialisten.

 

 

Josefien van der Zon

Carla van den Berg

Mike Ligthart

In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures.

Astrid van de Veen

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak? Jij bent als persoon uniek. En dus ook jouw (pijn)klacht. Dat maakt behandelen maatwerk. Samen stippelen we het pad uit op weg naar jouw herstel. Jouw herstel geeft mij energie!

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Emmy Glas

Kijkend naar de hulpvraag pas ik de therapie toe aan het dagelijks functioneren van de patiënt. Tevens vind ik het bieden van een luisterend oor van belang.