Naam

Martine Dekker

BIG-nr

19040876504

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Martine Dekker

Ik ben Martine Dekker en ben sinds 1996 werkzaam in de praktijk als fysiotherapeut. Mijn specialisatie is bekkenfysiotherapie en ik behandel cliënten met onder andere klachten van ongewild verlies van urine en ontlasting, verhoogde aandrang voor urine of ontlasting en pijnklachten in de onderbuik of in het bekkengebied.
Als bekkenfysiotherapeut ben je allround. Ik behandel mannen en vrouwen met bekkenbodemproblematiek, maar ook zwangeren met bekkenpijnklachten en kinderen met plas- en ontlastingsproblemen.
Klachten op het gebied van de beleving van de seksualiteit horen hier ook bij. Daarom ben ik me verder gaan specialiseren op dit gebied en heb ik de studie Post HBO Seksualiteit afgerond.
Mijn behandelgebied is precair: er rust nogal een taboe op. Daarom is het belangrijk dat je als therapeut hier op een goede manier mee omgaat.

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling.
Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen. 

 

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Carla van den Berg

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Josefien van der Zon

Mike Ligthart

In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.