Naam

Emmy Glas

BIG-nr

0000000000

Specialisatie

Emmy Glas

Mijn naam is Emmy Glas en ik ben opgegroeid in Schagen. Sinds 3 jaar woon ik in Alkmaar. In 2019 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en ben ik in eerste instantie aan de slag gegaan bij een particuliere fysiotherapiepraktijk in Alkmaar. Sinds maart 2023 ben ik werkzaam bij Groustra Fysiotherapie. Ik ben aanwezig op dinsdag t/m vrijdag.

Mijn specialisaties zijn blessures op het gebied van sport, en dan met name het schoudergewricht en de kruisband in de knie. Tevens heb ik veel ervaring met het begeleiden en verzorgen van voetballers. Ook pas ik dry needling toe. Buiten mijn werk om doe ik graag aan voetbal, fietsen en hardlopen. Ter ontspanning vind ik het leuk om creatief aan de slag te gaan en spreek ik graag af met vrienden en vriendinnen.

Astrid van de Veen

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak? Jij bent als persoon uniek. En dus ook jouw (pijn)klacht. Dat maakt behandelen maatwerk. Samen stippelen we het pad uit op weg naar jouw herstel. Jouw herstel geeft mij energie!

Mike Ligthart

In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures.

Josefien van der Zon

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Carla van den Berg

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.