Naam

Astrid van de Veen

BIG-nr

0000000000

Specialisatie

Astrid van de Veen

Mijn naam is Astrid van de Veen en ik woon met mijn gezin in Anna Paulowna. Ik heb mijn studie fysiotherapie behaald in 2013 en vervolgens heb ik bij verschillende particuliere praktijken gewerkt. Sinds augustus 2022 werk ik 3 dagen per week bij Groustra Fysiotherapie.

Na mijn studie heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Zo houd ik mij bezig met echografie, pas ik dry needling, shockwave en epte toe. In 2023 heb ik de opleiding tot handtherapeut afgerond.

Mike Ligthart

In de fysiotherapie ligt mijn passie bij de sportgerelateerde blessures.

Josefien van der Zon

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Emmy Glas

Kijkend naar de hulpvraag pas ik de therapie toe aan het dagelijks functioneren van de patiënt. Tevens vind ik het bieden van een luisterend oor van belang.

Carla van den Berg

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.