Naam

Christian Rens

BIG-nr

09061713304

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Christian Rens

Mijn naam is Christian Rens en ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Fysiotherapie was eigenlijk niet mijn eerste beroepskeuze. Mijn intentie was om na mijn middelbare school naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te gaan. Maar wegens het scheuren van mijn voorste kruisband in mijn linker knie kwam ik tijdens mijn revalidatie in aanraking met het vak Fysiotherapie. Direct kwam ik erachter dat ik dit eigenlijk veel leuker vond. De keuze om Fysiotherapie te studeren was toen makkelijk gemaakt. Tijdens mijn studie heb ik mijn affiniteit met sport behouden en gewerkt als sportinstructeur in een sportschool. Daarnaast heb ik ook stage gelopen bij AFC Ajax.

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in Anna Paulowna in de praktijk van Gerald Groustra. In het eerste jaar heb ik deze baan gecombineerd met een part-time baan in het Gemini Ziekenhuis in Den Helder. In het Gemini Ziekenhuis heb ik de laatste stage van mijn studie succesvol afgerond en mocht ik vervolgens mijn stagebegeleidster voor 5 maanden waarnemen omdat zij met zwangerschapsverlof ging. Ik heb daar met veel plezier gewerkt, maar vond het een grotere uitdaging om in Anna Paulowna verder te werken aan mijn ontwikkeling als therapeut.

Om deze reden heb ik de keuze gemaakt om bij Gerald Groustra full-time in dienst te gaan.

In 2005 ben ik gestart met de specialisatie Master Manuele Therapie aan het SOMT in Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2008 afgerond en sindsdien ben ik ook werkzaam als manueel therapeut.

Naast mijn werk houd ik mezelf bezig met verschillende vormen van bewegen. Fitness, voetbal en golf zijn de sporten waarin ik mijn ontspanning en plezier kan vinden. Daarbij levert het ook nog eens een goede conditie op.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Kelly Sijnesael

In mijn werk vind ik de communicatie en samenwerking tussen patiënt en therapeut erg belangrijk. Je werkt samen naar herstel zodat de patiënt haar/ zijn activiteiten weer zo snel mogelijk kan hervatten.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Christian Rens

Naast mijn werk als fysiotherapeut en manueel therapeut houd ik mezelf bezig met verschillende vormen van bewegen.