Naam

Nathalie Pasma

BIG-nr

29917256104

Locatie

Anna Paulowna

Specialisatie

Nathalie Pasma

Mijn naam is Nathalie Pasma en ik woon in Schagen. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2016 ben ik met veel plezier werkzaam bij fysiotherapie Groustra.

In 2016 ben in gestart aan de opleiding tot geriatrie fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In 2020 ben ik afgestuurd en mag ik mijzelf officieel geriatrie fysiotherapeut noemen. Naast het behandelen van de geriatrie doelgroep kunt u mij ook tegenkomen bij het begeleiden van verschillende oefengroepen. Tevens heb ik de opleiding dry needling gevolgd en maak ik hier veelvuldig gebruik van. Het leuke aan mijn beroep vind ik het samen werken naar herstel, zowel met u als patiënt als met andere zorgverleners.

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Nathalie Pasma

Het leuke aan mijn beroep vind ik het samen werken naar herstel. Hiervoor is een vertrouwensband nodig tussen mij en mijn patiënten om zo samen een passende manier te vinden die voor u als patiënt werkt.

Kelly Sijnesael

In mijn werk vind ik de communicatie en samenwerking tussen patiënt en therapeut erg belangrijk. Je werkt samen naar herstel zodat de patiënt haar/ zijn activiteiten weer zo snel mogelijk kan hervatten.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.

Christian Rens

Naast mijn werk als fysiotherapeut en manueel therapeut houd ik mezelf bezig met verschillende vormen van bewegen.