Kelly Sijnesael

Mijn naam is Kelly Sijnesael en ik ben in 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Na mijn studie ben ik begonnen met waarnemen bij 3 verschillende locaties; in de praktijk van Gerald Groustra, een praktijk in Den Helder en in Esdége Reigersdaal met verstandelijk beperkten. Nu ben ik fulltime met plezier aan het werk bij fysiotherapie Groustra.

Ik heb mezelf ondertussen verder ontwikkeld door me te verdiepen in verschillende onderwerpen, waaronder de rugtriatlon, Looptraining bij Claudicatio Intermittens, beweegprogramma bij COPD, medical taping en het Mulligan concept. Hiernaast geef ik een ‘Stavast’ training voor ouderen die graag steviger in hun schoenen willen staan.

In mijn werk vind ik de communicatie en samenwerking tussen patiënt en therapeut erg belangrijk. Je werkt samen naar herstel zodat de patiënt haar/ zijn activiteiten weer zo snel mogelijk kan hervatten.

Naast mijn werk doe ik aan zaalvoetbal en crossfit in Schagen en vind ik het heerlijk om te genieten met mijn vrienden en te fotograferen.

Mike Ligthart

Carla van den Berg

Josefien van der Zon

Desiree Hoog

Mijn aandachtsgebied is het schoudergewricht en tijdens mijn onderzoek en behandeling probeer ik een goed inzicht te krijgen waarom mensen schouderklachten ontwikkelen.

Linda Klungel

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd en bezig met sporten en bewegen, daardoor ben ik met fysiotherapie in aanraking gekomen.

Martine Dekker

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling. Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen.

Kelly Sijnesael

In mijn werk vind ik de communicatie en samenwerking tussen patiënt en therapeut erg belangrijk. Je werkt samen naar herstel zodat de patiënt haar/ zijn activiteiten weer zo snel mogelijk kan hervatten.

Martine de Jong

De uitdaging om bij iedere klacht een succesvol behandelplan op te stellen zorgt ervoor dat het vak fysio-/manuele therapie iedere dag weer voldoening geeft.

Gerald Groustra

Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.