Pagina: Home › Menzis Topzorg › Menzis Topzorg

Menzis Topzorg


Fysiotherapiepraktijken die voldoen aan de hoogste eisen hebben het predicaat TopZorg. Deze praktijken voldoen aan de criteria die gesteld worden op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. Deze criteria zijn gezamenlijk ontwikkeld met de branche en patiëntenverenigingen. Elke twee jaar worden de praktijken door een onafhankelijk bureau getoetst.

Als u kiest voor een TopZorg fysiotherapiepraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen.

Ruim 140 praktijken voldoen aan alle criteria en mogen zich een TopZorg fysiotherapiepraktijk noemen. U kunt als verzekerde van Menzis altijd snel terecht bij deze praktijken.

Wat krijgt u vergoed?

Als u bij Menzis aanvullend verzekerd bent, kunt u de behandeling bij een TopZorg fysiotherapeut vergoed krijgen. De premie van de aanvullende verzekering blijft gelijk. Kijk in uw polisvoorwaarden hoeveel behandelingen vergoed worden binnen uw aanvullende verzekering.(klik op het logo van Menzis-Topzorg voor meer informatie)