Pagina: Home › Martine Dekker › Martine Dekker

Martine Dekker

                    Sinds 1996 ben ik werkzaam in de praktijk als fysiotherapeut. Mijn specialisatie is bekkenfysiotherapie en ik behandel cliënten met onder andere klachten van ongewild verlies van urine en ontlasting, verhoogde aandrang voor urine of ontlasting en pijnklachten in de onderbuik of in het bekkengebied.
Als bekkenfysiotherapeut ben je allround. Ik behandel mannen en vrouwen met bekkenbodemproblematiek, maar ook zwangeren met bekkenpijnklachten en kinderen met plas- en ontlastingsproblemen.
Klachten op het gebied van de beleving van de seksualiteit horen hier ook bij. Daarom ben ik me verder gaan specialiseren op dit gebied en heb ik de studie Post HBO Seksualiteit afgerond.
Mijn behandelgebied is precair: er rust nogal een taboe op. Daarom is het belangrijk dat je als therapeut hier op een goede manier mee omgaat.

Mijn motto: de cliënt moet zich gehoord voelen en in een vertrouwde omgeving worden behandeld. Dat is een voorwaarde voor een succesvolle behandeling.
Deze vertrouwde sfeer probeer ik zoveel mogelijk te creëren in mijn behandelingen. Ik geef mijn behandelingen in Anna Paulowna en in Winkel.


BIG-nummer: 19040876504