Pagina: Home › Kelly Sijnesael › Kelly Sijnesael

Kelly Sijnesael


Mijn naam is Kelly Sijnesael en ik ben in 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Na mijn studie ben ik begonnen met waarnemen bij 3 verschillende locaties; in de praktijk van Gerald Groustra, een praktijk in Den Helder en in Esdége Reigersdaal met verstandelijk beperkten. Nu ben ik fulltime met plezier aan het werk bij fysiotherapie Groustra.

 

Ik heb mezelf ondertussen verder ontwikkeld door me te verdiepen in verschillende onderwerpen, waaronder de rugtriatlon, Looptraining bij Claudicatio Intermittens, beweegprogramma bij COPD, medical taping en het Mulligan concept. Hiernaast geef ik een ‘Stavast’ training voor ouderen die graag steviger in hun schoenen willen staan.

In mijn werk vind ik de communicatie en samenwerking tussen patiënt en therapeut erg belangrijk. Je werkt samen naar herstel zodat de patiënt haar/ zijn activiteiten weer zo snel mogelijk kan hervatten.

 

Naast mijn werk doe ik aan zaalvoetbal en crossfit in Schagen en vind ik het heerlijk om te genieten met mijn vrienden en te fotograferen.


BIG-nummer: 09914374704