Pagina: Home › Gerald Groustra › Gerald Groustra

Gerald GroustraIk ben Gerald Groustra, geboren in 1958 en sindsdien woonachtig in het dorp Winkel. Hier woon ik samen met mijn vrouw en zoon, onze dochter is uitgevlogen, in een Westfriese stolpboerderij. Wij hebben veel plezier met onze dieren. Waarvan de paarden en de paardensport onze hobby zijn.
Mijn afkomst is agrarisch maar mijn interesse ligt meer op het gebied van de gezondheidszorg.

Na mijn middelbare school opleiding aan de HAVO te Schagen,ben ik in 1981 afgestudeerd aan de academie voor fysiotherapie ‘Jan van Essen’ te Amsterdam. Vanaf mijn afstuderen werk ik in de praktijk in Anna Paulowna, waarvan ik in 1996 eigenaar ben geworden. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij gespecialiseerd in een aantal vakgebieden.
In 1984 ben ik geslaagd aan de opleiding orthopaedic medicine van Dr James Cyriax in Londen.
Vanaf 1988 ben ik gespecialiseerd in orofaciale fysiotherapie, na een studie aan het ACTA te Amsterdam.
In 1993 ben ik na een 5 jarige studie osteopathie afgestudeerd aan de internationale academie voor osteopathie IAO, te Gent, België.

In 2006 heb ik het certificaat voor het beweegprogramma diabetes mellitus type II behaald aan het Nederlands paramedisch instituut NPI.
In 2009 heb ik een cursus echografie van het bewegingsapparaat afgerond middels een bekwaamheidstoets aan het opleidings instituut Fysus te Delft.
In 2012 heb ik een vervolgcursus c.q. masterclass van de schouder gevolgd.
Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten ben ik intensief bezig met het managen van de praktijk en het ondersteunen van mijn collega-medewerkers.


BIG-nummer: 49033730404